Köpvillkor

Nedan finner ni de köpvillkor som gäller på merateknik.se och när ni bekräftar köpet godkänner ni samtidigt dessa villkor.


PERSONUPPGIFTER

De personuppgifter ni delger oss används för att tillhandahålla våra tjänster och fullgöra åtaganden mot dig. Informationen används inte utanför vår verksamhet, och kommer inte säljas eller på annat sätt upplåtas till annan orelaterad part. Ni är välkommen att kontakta oss för ta del av uppgifter vi har registrerade om er, samt om ni önskar att de skall rättas eller raderas.


BESTÄLLNING & BETALNING

Vid beställning skickas orderbekräftelse automatiskt ut till den e-postadress som angivits vid ordertillfället. Betalning kan göras via Paysons enkla och säkra betalningsalternativ. Payson erbjuder direktbetalning via kort/bank samt faktura/delbetalning. Payson sköter hela betalningsförloppet inkl utskick och hantering av fakturor. Ni kan läsa Payson fullständiga villkor i kassan eller besöka https://www.payson.se/ för mer information.

Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga och märkliga beställningar.


PRISER

Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms, i kassan syns det totala priset inklusive frakt och moms. Produkter som säljs som begagnade och är köpta av privatpersoner i Sverige är utan moms, då dessa produkter beskattas genom vinstmarginalbeskattning (VMB). VMB-beloppet visas inte på fakturan och dessa produkter är heller ej avdragsgilla för företagskunder, enligt skatteverkets direktiv.


FRAKT & LEVERANS

Vi har som målsättning att skicka alla korrekta beställningar senast nästkommande vardag, vilket generellt innebär att ni får leverans inom 1-2 vardagar. Vi skickar alla beställningar med PostNord och beställningar över 400 kr skickas fraktfritt, i annat fall tillkommer en fraktkostnad på 29 kr. Vi levererar endast inom Sverige om ingen annan överenskommelse gjorts. Spårningsnummer skickas ut via e-post vid kort/direktbetalning samt där vi kan verifiera mottagaren, i annat fall kommer försändelsen brevaviseras. För ej uthämtade försändelser debiterar vi er våra kostnader för returfrakt, administration och hantering, vilket kan uppgå till 150kr.


ÅNGERRÄTT & RETUR

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har ni som kund rätt att ångra genomfört köp inom 14 dagar efter det att ni har mottagit produkten och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i väsentligen oförändrat skick, dvs oanvänd, ej skadad och i sådant skick att det går att sälja till ny kund utan prisavdrag. Vi återbetalar vad ni har betalat för produkten så snart vi mottagit returen och kontrollerat att den uppfyller ångerrättsvillkoren. Kunden står för returkostanden, och har ansvar för produkten tills vi mottagit den. Försändelser skickade med fullt spårbar metod skall returneras med likvärdig spårbar leveransmetod. Vänligen återkoppla till oss innan retur.


GARANTI

Nya produkter har 12 månader garanti - gäller ej på begagnat, batterier och andra förbruknings/förslitningsdetaljer. På begagnade produkter ger vi 12 månader funktionsgaranti, vilket innebär att vi garanterar att produkten skall fungera i allt väsentligt, dock kan eventuell vattentäthet inte garanteras. Funktionsgarantin gäller inte det slitage som man bör räkna med när man köper en begagnad produkt, eller skada/fuktskada som uppkommit efter mottagandet. Utsätts produkten för oaktsamhet gäller ej någon garanti. Om ni fått en defekt produkt, kontakta oss med en tydlig beskrivning av felet så återkommer vi med returinstruktioner. Vi förbehåller oss rätten att verifiera och kontrollera de fel som angetts gällande reklamerade produkter, innan vi beslutar om åtgärd.


PRODUKTER

Produkter som visas är vårt nuvarande sortiment, och finns på lager om inte något annat anges.

Alla begagnade produkter måste klara genomgående tester av funktion, skärm och batteri innan de läggs ut till försäljning. Produktsidan för varje begagnad produkt har information om modell, lista på vad som medföljer, klassificiering av skick, kortfattad beskrivning av skicket samt eventuella anmärkningar och generellt foton ur olika vinklar. Begagnade produkter säljs i befintligt skick och eventuell vattentäthet kan ej garanteras.


FÖRETAGSINFORMATION

merateknik.se
Orgnr: 559000-1276

JHL Trading AB
Stockholmsvägen 20
746 33 Bålsta

e-post: support (at) merateknik.se